Tottenham - fotbollsresor och biljetter

Är du redo att bli en del av den pulserande atmosfären på Tottenham Hotspur Stadium och uppleva spänningen med att se ett av Londons mest älskade fotbollslag i aktion? Nu har du möjlighet att förverkliga den drömmen genom att boka en minnesvärd fotbollsresa och se Tottenham i action under säsongen 2024/25! Tottenham Hotspur är kända för sin passionerade supporterkultur och sitt engagerade spelarlag. Under säsongen 2024/25 kommer de att erbjuda en fotbollsresa fylld av spänning och oväntade ögonblick på planen. Tottenham Hotspur Stadium är en modern arena som andas fotboll. När du kliver in på arenan kommer du omedelbart att känna den elektriska atmosfären och vara omgiven av entusiastiska fans som sjunger och hejar på sitt lag. Det är en upplevelse som får hjärtat att bulta och som skapar minnen för livet. Din fotbollsresa handlar inte bara om själva matchen - det är en helhetsupplevelse. Utforska den dynamiska staden London och upptäck allt den har att erbjuda. Besök historiska sevärdheter, njut av den berömda maten och upplev stadens unika atmosfär innan du tar dig till Tottenham Hotspur Stadium för att stötta laget. Att vara på plats och uppleva en fotbollsmatch på Tottenham Hotspur Stadium är en dröm för många. Så ta chansen och boka din fotbollsresa för att se Tottenham säsongen 2024/25. Upplev den passionerade atmosfären, den magnifika fotbollen och skapa minnen som varar livet ut. Boka nu och gör dig redo för en fotbollsresa full av spänning, gemenskap och stolthet!

Dynamo Sports ❤️ Tottenham Hotspur

Endast officiella biljetter, gjorda för vidareförsäljning. Dynamo Sports erbjuder tryggt köp av Tottenhambiljetter, till den skandinaviska marknadens bästa priser.

Vi erbjuder biljetter på Travel Club med mat, dryck och de bästa platserna på Europas bästa och mest moderna fotbollsarena.

Tottenham Hotspur 2024-25

Premier League:
– 18 juni presenteras spelschemat
– 17 augusti spelas första omgången
– 25 maj spelas sista omgången

Europa League:

– 30 augusti lottas gruppspelet
– 25/26 september spelas första omgången i gruppspelet
– 3 oktober spelas andra omgången i gruppspelet
– 24 oktober spelas tredje omgången i gruppspelet
– 7 november spelas fjärde omgången i gruppspelet
– 28 november spelas femte omgången i gruppspelet
– 12 december spelas sjätte omgången i gruppspelet
– 23 januari spelas sjunde omgången i gruppspelet
– 30 januari spelas åttonde omgången i gruppspelet